Elina Dahl Design

Varukorgen
0 artiklar, 0:-

OM

 

Elina Dahl, formgivare / konstnär. - Gävle, Sverige.

 

Jag arbetar i huvudsak med illustration och måleri till heminredning och livsstilsprodukter. Min design kännetecknas av en skandinavisk stilren och tidlös design. Jag har arbetat med skapande, färg och form i många år och har nu drivit mitt eget varumärke i snart tio år med egen webshop och återförsäljare runt om i sverige

 

Jag strävar efter att tillverka mina produkter i största möjliga mån i Sverige eller närliggande länder, produkter med både hållbar design och kvalité. Hantverk och kvalité som håller över lång tid är något jag värderar högt och prioriterar.

Inspiration finner jag i olika miljöer, bilder, färger och former som tilltalar mig. Mina Dots har blivit lite av mitt signum och finns bland annat på mina brickor som blivit en av mina mest sålda produkter.

 

Idag har jag flera återförsäljare runt om i Sverige samt deisgnsamarbeten med ett flertal företag.

Kontakta mig gärna om Ni vill bli återförsäljare av mina produkter eller är intresserad av ett samarbete. Och såklart varmt välkommen att besöka webshopen!

 

 

 

Kontakta mig på kontakt@elinadahl.com

Tveka inte att skicka mig ett mail om du undrar över något.

 

Följ mig på instagram, @elinadahldesign för inspiration, erbjudanden och nyheter.

 

Alla rättigheter reserverade © 2017 Elina Dahl - Kontakt: kontakt@elinadahl.com

Org nr. 820505-7568
Hemsida producerad av Dahl Web & Design

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK